Skip to main content

StiefmoederCommunitcy

Elkaar steunen

Ben jij een stiefmoeder in een samengesteld gezin?
Dan is de kans groot dat je dagen bomvol uitdagingen zitten.
Hoe fijn zou het zijn om steun, een luisterend oor en inspirerende feedback te krijgen?
Van vrouwen die begrijpen wat het stiefmoederschap van je vraagt en met je doet.

I have a dream

Ik heb al heel lang een droom:

een community voor stiefmoeders

Een online platform met tips, adviezen, blogs en online trainingen. Waar stiefmoeders kunnen lezen en delen wat stiefmoeder zijn allemaal met zich meebrengt. Hoe het is om in een samengesteld gezin te leven. En wat daar de impact van kan zijn. Er is ongelofelijk veel levenswijsheid onder stiefmoeders. En het is zo waardevol en verbindend als we die met elkaar kunnen delen.

Wat denk je … kom jij er ook bij?
Want YES! Die StiefmoederCommunity is er nu.

Willianne

Niets is vanzelfsprekend

Uit eigen ervaring weet ik hoe ingewikkeld het is om stiefmoeder te zijn. Hoe overweldigend, frustrerend en hard werken het soms is. De stapjes opzij die je moet doen als anderen dat van je verwachten. Omgaan met normen, waarden en regels die niet de jouwe zijn. En dan heb ik het nog niet over de bijbehorende (ex-)partner(s) die jouw leven op elk moment kunnen beïnvloeden met hun acties en beslissingen. Alsof je leven niet meer helemaal van jou is.

Emotionele achtbaan

Verlangen naar liefde en rust

Als stiefmoeder word je met al je goede bedoelingen regelmatig uitgedaagd. Op de proef gesteld. Afgewezen. Voor het blok gezet. Niet gezien. Niet serieus genomen.

Hoe hard je je best ook doet, je bent niet de biologische ouder en oh, wat kan dat schuren. Liefde is af en toe (of regelmatig) het laatste wat je voelt. Je kunt het gewoon niet altijd opbrengen. Je pijn, verdriet, boosheid, frustratie en onmacht nemen te veel ruimte in. En ook dat frustreert.

Je wil het graag anders, maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Hoe dan?

Met heel je wezen

Hoe ga je liefdevol met je stiefkinderen én met je emoties om als tot tien tellen niet meer werkt. Als een nachtje erop slapen geen uitkomst meer biedt?

Wat dan helpt is een diepere wijsheid aan te boren in jezelf. Samen met de krachtige support van de wijsheid van een groep gelijkgestemde vrouwen.

Dat is inspirerend. Verbindend. Ongekend krachtig. En life changing.

Wil jij daar ook deel van uitmaken?

Word dan nu lid van de StiefmoederCommunity en ervaar hoe we elkaar op een geweldige manier kunnen helpen.