Skip to main content

Helpen is mijn missie,
mijn passie, mijn droom

Leven vanuit vrijheid en vertrouwen

Ik wil mensen helpen, daarvoor ben ik hier op aarde.
Dat voel ik. Dat doe ik mijn hele leven al.

Ik ben op aarde om mensen te helpen

Dat is mijn missie

Als kind al kwamen andere kinderen naar mij toe voor hulp. Die gaf ik onbekommerd en overvloedig. Op de verkeerde manier natuurlijk, wist ik veel als kind. En natuurlijk liep ik daar toen ik ouder werd op stuk. Want ik maakte de klassieke beginnersfout: ik nam problemen over. Ging problemen voor anderen oplossen. En dat vréét energie. Nu heb ik daar ongekend veel van, maar alles heeft zo zijn grenzen. Zelfs mijn energie.

Ik leerde ook dat mijn hulp weerstand kon oproepen. De ‘ja, maars’. Want mensen willen soms alleen even toeteren, zonder iets te willen veranderen. Ik ontdekte dat je alleen mensen kunt helpen die écht geholpen willen worden. Die écht naar zichzelf willen kijken. En die ook stappen willen zetten om het anders te doen. Want verandering ontstaat niet vanzelf.

Intuïtief en lichaamsgericht werk

Dat is mijn passie

In mijn werk en leven draait alles om voelen en intunen. Ik stem op jou af en ik voel en ervaar met je mee. Wonderlijk hoe dat werkt.

Via mijn intuïtie en mijn lichaam komt informatie door die ik met mijn hoofd niet kan bedenken of begrijpen. Die puur, waardevol en verrijkend is voor jou. Het blijft me verrassen en verbazen.

Kennis, wijsheid, gevoel, intuïtie, mijn lichaam … ik neem het allemaal mee in mijn coaching en massages. En in de StiefmoederCommunity. Ik weet én voel inmiddels hoe ik mensen duurzaam kan helpen. Hoe ze hun eigen wijsheid kunnen aanboren.

Dat gunde ik mezelf. Dat gun ik jou. Dat gun ik onze prachtige wereld. Een zee van licht.

Willianne

Een zee van Licht

Licht verspreiden

In mijn nieuwsbrief laat ik graag een lichtje schijnen op dagelijkse gedachten en gewoontes. En hoe hier anders mee om te gaan.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

En krijg tips en tricks voor een vrijer leven in je mailbox

Wil je uit je hoofd stappen en vertrouwen op je gevoel?

Wil je ervaren hoe je grip op jezelf en plezier je leven krijgt?
Hoe je meer vanuit vertrouwen en vrijheid gaat leven?
Maak dan nu een afspraak en zet de eerste stap.

Ik ontmoet je graag.

Willianne