Skip to main content

Intuïtieve massages

Uit je hoofd en in je lijf

Mijn massages zijn super ontspannend en nog gezond ook. Opgebouwde stress, blokkades en knopen in je lichaam verminderen of verdwijnen moeiteloos en je voelt je soepeler, rustiger en heerlijk licht en relaxed. Hoe verleidelijk!

Jezelf opladen

Relax, relax, relax. Een massage is echte me-time. Pure aandacht voor jou en jou alleen, zodat je even helemaal loskomt van alle drukte.  

Tijd en vertrouwen

We nemen rustig de tijd en creëren samen een sfeer van vertrouwen. Zo kun jij je overgeven aan de aanraking en kan ik de massage volledig afstemmen op wat jij wil en nodig hebt.

Intuïtie

Geen massage is gelijk. Ik stel me helemaal open, laat me meenemen door wat zich in het moment aandient en voel intuïtief waar je blokkades zitten. Wonderlijk krachtig.

Let it be

Elke sessie is onnavolgbaar. Wat gebeuren moet gebeurt. Komen er emoties los? Laat ze er vooral zijn. Omarm elk gevoel dat opkomt, geef je over aan de aanraking en ontspan in het hier en nu. Hoe helend.

Uit je hoofd, in je lijf

Laat je energie weer vrij(er) stromen. Stap uit je hoofd en in je lijf. Een reis van maar twintig centimeter, maar een wereld van verschil. 

Ook zo toe aan rust en aandacht voor jezelf? 
Gun jezelf een massage.